NOVINKY

arr3Posezení ve sklípku s degustacíhttp://habansky-sklep-dolni-vestonice.webnode.cz/vina/... arr3Aquapark Aqualand MoraviaPouhých 6 km od našich apartmánů je od srpna 2013 možné navštívit nejmodernější wellness v České...

RYCHLÝ KONTAKT

APARTMÁNY U KALCŮ
Dolní Věstonice 30
691 29 Dolní Věstonice
tel: +420 606 378 791
napište nám
celoroční ubytování
GPS: 48°53'16.113"N, 16°38'55.744"E

U NÁS NAJDETE:
* celkem 12 lůžek
* ohniště, gril a udírnu
* lůžkoviny v ceně
* povlečení a osuška v ceně
* WIFI internet
* parkování u objektu
* úschovna kol ve dvoře

V NAŠÍ OBCI NALEZNETE:
* obchod a několik restaurací
* vinné sklepy
* ochutnávky vína a burčáku
* vinařská stezka
* hojnost historických památek

ZAJÍMAVOSTI V OKOLÍ:
* CHKO Palava
* Lednicko-valtický areál
* muzeum Věstonické Venuše
* vinné sklepy
* vyhlídkové plavby lodí
* Novomlýnské jezera
* restaurace a obchody

AKTIVITY V OKOLÍ:
* cykloturistika
* turistika
* Aqualand Moravia 6 km
* lázně Lednice
* koupaliště
* přírodní koupání
* vodní sporty
* rybolov
* lyžařský areál ...


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů